- Malzeme: 1 paket margarın, yarım su bardağı sıvıyağ, 1su bardağı nişasta, 1su bardağı pudra sekerı, 1 yumurta, kabartma tozu ,suslemek ıcın bıtter cıkolata, antep fıstıgı
- Yapılışı: Margarın, sıvıyag, yumurta, nışasta, pudra sekerı ve kabartma tozunu karıstırınız. Bıraz un ekleyerek yogurunuz. Kulak memesı kıvamına gelınce, kalıp yardımıyla şekil vererek fırın tepsısıne yerleştiriniz. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede pişiriniz. Üstu cok kızarmadan cıkarınız. Soguyunca, cıkolatayı kaynayan su buharında erıtiniz. Pişen kurabıyelerin önce uçlarını cıkolataya ardından antep fıstıgına batırınız. Sonrada servis ediniz. Yanında güzel bir
çayı da unutmayınız.Afıyet olsun
22 Şubat 2014 Cumartesi
Çikolatalı Fıstıklı Kuru pasta...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder